Om os

Fra Rubækshøj maj 2022

Tvillingegården Musik har rødder tilbage til 00’erne, hvor en gruppe amatørmusikere fandt sammen om at bruge Tvillingegårdens faciliteter i Båring til at øve.

Gennem årene har det udviklet sig til, at der i dag er en stor gruppe amatørmusikere (omkring 15 musikere) som ugentlig øver på Tvillingegården – nu i to grupper:

Tvillingegårdens Musikgruppe. (Link til faneblad Underholdningsgruppen)

Tvillingegårdens Old Mixers (Link til faneblad Old Mixers).

Vi er alle seniorer, som har spillet i en del år, nogle fra de spillede til halballer i 60’erne, andre som senere har lært glæden ved at spille musik.

Ingen af musikerne modtager betaling for at optræde for andre – vi er medlemmer af ”Spil sammen – og Musikforeningen Tvillingegårdens Musikgruppe”, hvis formål bl.a. er at fremme lysten til at videreudvikle det enkelte medlem og at underholde andre for et mindre honorar.

Den enkelte musiker modtager ikke honorar for at spille ude. De penge, vi tjener, går primært til dækning af udgifter til noder, sange, lydanlæg, instruktion, kørselsudgifter og  til foreningens generalforsamling. Og hvis der er midler til det, går der et bidrag til Tvillingegårdens Venneforening.

Begge  grupper spiller gerne for institutioner, ældrecentre, plejehjem, pensionistforeninger m.v. – typisk i en koncert af ca. 2 timers varighed inkl. en kort pause.

Vi underholder ikke til private arrangementer.

Men vi er meget fleksible i forhold til tid, sted, program og antal musikere, og vi kan levere god underholdning til en fornuftig pris. Vi kommer langt omkring, men de fleste aftaler er i nærområdet: Middelfart, Nr. Aaby, Ejby, Brenderup, Gelsted m.fl og i Trekantområdet: Fredericia, Kolding, Vejle m.fl.

Men kontakt os, så finder vi ud af det. (Kontakt)

Det er muligt at høre vores musik en øvedag, men kun efter forudgående aftale.